
PRZYKŁADOWE MENU
FINGERFOOD
-
sakiewki z ciasta filo z kwaśnym jabłkiem, gorgonzolą i rozmarynem
-
bruschetta z pesto verde, karmelizowanymi pomidorkami, mozzarellą i pomarańczą
-
mini bliny z tatarem z suszonych pomidorów / tatarem z łososia / grzybami leśnymi
-
pulpeciki z sosem tatarskim
-
rollsy z grillowanego bakłażana z owczym serem, granatem i kwiatami
-
ser bałkański z pieczonymi pomidorami, oliwkami i pistacjami
-
szpinakowa fritatta z wędzonym łososiem i mascarpone cytrynowym
-
krewetki z chorizo
-
chrupiące krewetki z majonezem wasabi i sezamem
-
rożki antipasti
-
wege nuggetsy z boczniaków z autorskim barbecue
-
ricotta z konfitura pomarańczy i tłuczonym pieprzem
-
mini wrapy z orientalnym kurczakiem, labneh i pikantnymi warzywami
-
mini sushi kuleczki z nori,marynowanym imbirem i kwiatami
-
trufle serowe w pudrze z bekonu i wędzonej papryki
ŚNIADANIA, PRZERWY KAWOWE, SESJE I PLANY ZDJĘCIOWE
-
twarożek z warzywami i crostini
-
serek śmietankowy z pikantną oliwą, orzechami, ziołami i grzankami z chleba rzemieślniczego
-
kremowe hummusy z warzywami i pitą
-
granola czekoladowa z bananami i jogurtem naturalnym
-
pudding chia z owocami i kwiatami
-
marynowane oliwki w ziołach i cytrusach, grissini
-
mini caprese z pesto i kwiatami
-
sery dojrzewające z sezonowymi owocami i orzechami
-
mini burgery z szarpanym indykiem i majonezem żurawinowym
-
wrapy z hummusem , grillowana papryką i serem bałkańskim
-
bagietki, bajgle i kanapki na pajdach domowego chleba
-
wytrawne paszteciki
-
mini pizze
SŁODKI FINGERFOOD I WYPIEKI
-
francuskie rogaliki z nutellą i pudrem lawendowym / jabłkami/ domowa konfiturą i kwiatami
-
trufle z białej czekolady i orzechów nerkowca w płatkach kwiatów
-
daktylowo - orzechowe kulki mocy
-
praliny daktylowe z marcepanem i płatkami złota
-
deser snikers
-
mus chałwowy z różą
-
mini bounty
-
dukaty czekoladowe
-
ciastka owsiane z masłem orzechowym
-
ciacha maślane z bławatkiem
-
muffinki
-
american chocolate chip cookies
-
brownie z tahini i chałwą
-
sernik z lukrem limonkowym rumiankiem i borówkami
-
sernik ze słonym karmelem
-
szarlotka z lawendą
-
oliwne ciasto cytrynowe z maślanym kremem z tymiankiem


